افزایش ابر مهمان آسمان استان سمنان

سازمان هواشناسی برای ۴۸ ساعت آینده استان سمنان افزایش ابر و در ارتفاعات شمالی احتمال بارش‌های رگباری پیش بینی کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، غلامرضا حسنی غربا مدیرکل هواشناسی استان سمنان گفت :بر اساس تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی و تصاویر ماهواره ای، از امروز تا جمعه ضمن تداوم وزش باد شدید به ویژه در ساعات بعدازظهر و شب، دربرخی ساعات افزایش ابر و در ارتفاعات شمالی احتمال بارش های رگباری و روان اب پیش بینی می شود واحتمال خسارات ناشی از تندباد وجود دارد.

وی افزود: آسمان امروز در اغلب شهرستان های استان سمنان صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد و در ارتفاعات افزایش ابر و احتمال بارش خفیف خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان سمنان تصریح کرد :در ۲۴ ساعت گذشته وزش باد در بیشترین سرعت در استان سمنان در شهرستان دامغان و شهمیزراد به ۶۴ کیلومتر بر ساعت رسید.

درباره بخش تحریریه ویکی سمنان