اولین گردهمایی زنان کارآفرین با حضور خانم دکتر مقیمی در محل سالن اجتماعات کتابخانههایی عمویی سمنان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان، سیدهفاطمه مقیمی نخستین کارآفرین برتر زن کنفدراسیون آسیا و آقیانوسه، نقش زن در توسعه را مهم خواند و میگوید: اولین وظیفه زن همسر خوب بودن و مادری است اما زن میتواند در ارکان توسعه تاثیرگذار باشد.
وی حضور مشارکت زنان در جامعه را پرنگ می داند و نقش بانوان در جوامع را این گونه بیان میکند: امروز زنان دوش به دوش مردان در جامعه حضور و قوام دارند، لذا تاثیرگذاری این قشر در اقتصاد مهم و تاثیرگذار میباشد.
این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تولید کالای قابل رقابت را از ارکان اقتصاد مقاومتی میداند و ادامه می دهد: نگاه امروز در دنیای بر مبنای توانمندی و خلاقیت است این توانمندی میتوانند در تولید ثروت و کارآفرینی نقش مضاعف داشته باشد.
وی کوچک نمودن دولت و نظارت بر ارکانها را ضروری میداند و اظهار داشت: توسعه ارکانهای بخش خصوصی و ایجاد اشتغال مهم و اساسی است زیرا کارآفرینان به دنبال استخدام در بخش دولتی نیستند، بلکه به دنبال این هستند که افقهای جدیدتری در اقتصاد و کسب کار ترسیم نمایند.
سیده فاطمه مقیمی معتقد است توسعه درست در خلاقیت متناسب با محوریت کارآفرینی اتفاق میافتاد و این نگاه خلاق باعث میشود، ارزشهای جدید در نظام کسب کار شکل بگیرد.
مقیمی عزلت گزیدن زنان در مشارکتهای اجتماعی و اقتصادی را یک دغدغه میداند و اظهار میدارد: بروز و ظهورزنان در ممالک مختلف تاثیرگذار بوده تا آنجا که در بعضی از کشورها بانوان به عنوان نفر اول حاکمیت جوامع خود انتخاب شدهاند.
ایجاد کسب کارهای کوچک و تشویق زنان در انجام کارهای گروهی یکی از مواردی هست که مقیمی آن را یک ضرورت برمیشمرد و ادامه میدهد: سقفهای شیشهای، رتبههای پایین زنان در مسئولیتهای اداری و خط قرمزها دیگر برای زنان معانی خاص ندارد، چون آنها در مشارکتهای اجتماعی و قبول مسوولیتهای جدید موفق بودهاند.
مقیمی معتقد است، باید تفکرات فرهنگی را تغییر بدهیم، امروز زنان علاوه بر مسئولیت همسری و فرزندداری توانستهاند، این را ثابت نمایند که میتوانند، نانآور خانواده باشند و علاوه بر آن مدیر موفقی هم باشند.
وی میگوید: مهم این است که توجه به شایستهسالاری در جامعه نهادینه گردد و نباید مسائل را با تفکیک جنسیتی قیاس نماییم.
وی عدم خودباوری در زنان را یک عارضه میداند و اظهار می دارد: زنان باید خود را باور کنند و مسئولیتهای جدید را با توجه به تخصص قبول نماید.
مقیمی خودباوری و خودشیفتگی در جامعه را دو مقوله متفاوت میداند و میگوید: زنان باید خود را باور نمایند و دوشادوش مردان در تصمیمگیری حضور داشته باشند.