سمنان- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به قرارداشتن میزان قابل توجه جمعیت استان مشمول قانون کار گفت: ۶۵ درصد جمعیت استان سمنان مشمول قانون کار و تامین اجتماعی است.
به گزارش ایرنا، اسماعیل غنیان روز یکشنبه در نشست مدیران اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با معاون سیاسی و امنیتی استانداری سمنان در دفتر وی، افزود: ۹۰ هزار نفر در استان سمنان مشمول قانون کار هستند.
غنیان، تعداد تعاونی های فعال در استان سمنان را هزار و ۲۰۰ تعاونی عنوان و خاطرنشان کرد: این تعداد ۱٫۲ درصد تعاونی های فعال کشور را تشکیل می دهد این در حالی است که جمعیت استان ۹ صدم درصد کشور است و حدود ۳۵ درصد تعاونی های استان نیز در حوزه کشاورزی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به اینکه فرهنگ تعاون آسیب دیده است، اظهار داشت: اولویت کاری وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی، در بخش تعاون تعاونی های تامین نیاز، تعاونی های محصولی و تعاونی های توسعه عمران است.
وی، با اشاره به فعالیت ۱۶ واحد کاریابی های در استان سمنان گفت: مجوز دادن به این کاریابی ها به فراخور جمعیت کارگری در هر شهرستان توزیع شده است.
وی، استان سمنان را پیشتاز در اجرای طرح تکاپو دانست و افزود: در استان سمنان ۵۰ رسته فعالیت مورد مطالعه قرار گرفت که شاخص ترین رسته فعالیت در استان گردشگری بوده است و این رسته به تنهایی بالغ بر ۳۰ رسته فعالیت را به حرکت در می آورد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان در تشریح اهداف فعالیت این اداره کل گفت: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی متشکل از پنج معاونت روابط کار، کارآفرینی و اشتغال، امور تعاون، پشتیبانی و منابع انسانی، امور اجتماعی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان نیز در این نشست با اشاره به حوزه فعالیت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هم گرایی کارا و اثربخش در یک مجموعه موجب موفقیت در آن مجموعه می شود.
محمود قنبری با اشاره به اینکه هم گرایی و هم افزایی استحکام درون سازمانی را به همراه دارد گفت: همه کارکنان یک مجموعه در موفقیت و یا شکست آن مجموعه شریک و سهیم هستند.
قنبری، زمینه ایجاد اشتغال را در تعاون دانست و افزود: هر چقدر در توسعه تعاونی ها تلاش شود، ایجاد اشتغال را به همراه خواهد داشت.
وی افزود: از تجربه تعاونی های موفق استان سمنان و استانهای دیگر باید استفاده کرد و با تشکیل کارگاه های آموزشی و دعوت از مدیران تعاونی های موفق، می توان رونق تعاونی های موجود و ایجاد تعاونی های جدید را رونق بخشید.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان با تاکید بر حفظ اشتغال موجود بیان داشت: ایجاد یک شغل هزینه های زیادی را دربردارد پس حقظ اشتغال موجود از اهمیت بالایی برخوردار است.
سهم اشتغال استان سمنان در بخش خدمات بیش از ۴۵ درصد، در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد و در کشاورزی بیش از ۱۴ درصد است.