رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: بیمارستان کوثر سمنان تبدیل به مجموعه عظیم ابر بیمارستان خواهد شد.
مهدی شادنوش در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری فارس در سمنان با اشاره به وعده تجهیز بیمارستان کوثر سمنان بیان کرد: همانطور که وعده شد، تصمیم گرفتیم تا بیمارستان کوثر سمنان به یک مگاهاسپیتال یا بیمارستانی که نگین استان سمنان در حوزه سلامت باشد، تبدیل شود و این امر دور از دسترس نیست و بهسرعت در حال انجام است.
وی افزود: ۱۲ هزار مترمربع زیربنایی است که برای مرکز جامع مبارزه با بیماریهای سرطان و سوانح سوختگی در نظر گرفته و بهسرعت فعال شده و این طرح در جبهههای مختلف در حال گسترش است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با بیان اینکه همراهسرایی بیمارانی که در استان میهمان هستند، نیز در حال شکلگیری است، اضافه کرد: کلینیک سرپایی برای بیمارانی که بهصورت سرپایی مراجعه میکنند، در حال تکمیل است.
شادنوش تصریح کرد: مجموعه این اقدامات در سفری که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان سمنان داشت، مورد بهرهبرداری یا بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به بهرهبرداری از پروژه امداد هوایی در سمنان اظهار کرد: یکی از پروژههایی که امیدواریم منشأ خیر باشد، طرح امداد هوایی با زیرساخت ۱۵ هزار مترمربع است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با اشاره به کلنگزنی مرحله نخست هلیپد که با زیرساخت حدود پنج هزار مترمربع و با حضور مدیرعامل سازمان هواپیمایی انجام شد، اظهار کرد: تلاش میشود تا این طرح کاملتر شود.
شادنوش بیان کرد: حدود هشت هزار مترمربع مجموعه زیربنایی پروژه است که در مرحله بعدی اجرایی میشود؛ هلیپورت و پشتیبانی سوختگیری برای هلیکوپتر و امکانات هوایی امداد نیز مدنظر است که در دو فاز بعدی اجرا میشود.
وی تصریح کرد: مجموع این اقدامات، بیمارستان کوثر سمنان را به مجموعه عظیم ابربیمارستانی تبدیل خواهد کرد که هم برای زائران و زوار علی ابن موسیالرضا (ع) ارائه خدمت خواهد داشت و هم سرریز بیمارهای استانهای همجوار چون تهران، مازندران و گلستان نیز میزبانی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان بیان کرد: در مرحله بعدی که کار بهطور فراتر دنبال میشود، مسأله توریسمدرمانی است که در آن قسمت هم کارهای مفیدی در حال انجام بوده و به نتیجه رسیدن آن موجب درآمدزایی برای استان سمنان در حوزه سلامت خواهد شد.
شادنوش افزود: اعتباری که برای سه فاز امداد هوایی باید هزینه شود، ۳۰ میلیارد ریال است و مجموعه اعتبارات غیر از هلیکوپتر و هزینههای جاری در زمان خود هزینه و با افتتاح مجموعه مرحله یک، ارائه خدمات هوایی آغاز خواهد شد.
وی تصریح کرد: مهمترین بخش کار، بهرهبرداری از مرحله نخست طرح است که با اتمام آن هلیکوپتر مستقر خواهد شد و بقیه امور با امکانات جانبی پشتیبانی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: با بهرهبرداری از این طرح، هم به امدادهای جادهای توجه خواهد شد و هم بیماریهای حادی که نیاز به اعزام سریع دارد، مدنظر قرار میگیرد.